Виставка дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей – 2023»

Виставка дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей – 2023» триватиме до 7 квітня у вестибюлі 6 корпусу НУВГП.

    ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці в Україні організовано конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей – 2023». У конкурсі взяли участь діти від 6 до 18 років – учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, вихованці позашкільних навчальних закладів.
    В Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Держпраці надійшло 568 робіт. До 15 квітня Всеукраїнське журі конкурсу встановить переможців і призерів.
    Кожен з цих малюнків – це не просто результат творчої праці дитини, а й відображення її світосприйняття в ракурсі такої актуальної сьогодні теми, як безпека праці і життя! Організатори конкурсу від Рівненщини –  Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Держпраці,  у співпраці з кафедрою охорони праці та безпеки життєдіяльності НУВГП, провели презентацію малюнків дітей нашого краю, які брали участь у конкурсі.

Фотозвіт з виставки за посиланням


    Кафедра ОП та БЖД, де здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів за програмою «Охорона праці», із задоволенням прийняла естафету з популяризації дитячої творчості «безпекового» спрямування і, за підтримки директорату ННІ Будівництва та архітектури і фахівців кафедри основ архітектурного проектування, конструювання та графіки, організувала виставку малюнків тематичної спрямованості «Охорона праці» у вестибюлі першого поверху навчального корпусу № 6.
    Юні художники продемонстрували своє бачення багатьох тем, які стосуються охорони праці, пожежної безпеки, надання медичної допомоги тощо. Рівень майстерності митців, звичайно, різний, але всі роботи мають і спільні риси: вони щирі та спрямовані на створення безпечних умов життя і праці та на висвітлення ролі мужніх людей, які ризикують собою задля безпеки інших.
    Виставка триватиме до кінця тижня, і всі бажаючі можуть відвідати її та ще раз переконатися, принаймні, у двох речах: в талановитості наших дітей і в їх щиросердному прагненні до безпеки у житті і в праці.

В.о. зав. кафедри ОП та БЖД О. Кухнюк
Доцент кафедри ОП та БЖД В. Гнєушев

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування