Укрексперт - партнер НУВГП

Спільні справи – найкращий засіб розвитку партнерських стосунків. А коли кінцева мета обох сторін – це збереження життя і здоров’я людини в процесі праці, то таке партнерство набуває ще й потужного гуманістичного значення.

Керівник ТОВ «Навчально-виробничий центр «Укрексперт» (Рівне) Тетяна Антонюк вважає співпрацю з кафедрою охорони праці та безпеки життєдіяльності НУВГП «особливо ефективною». Зокрема, через те, що багато випускників кафедри стали працівниками «Укрексперту», який надає весь комплекс послуг з охорони праці.

Сучасні методики і апаратура, досвід практичної діяльності з контролю умов праці і підвищення рівня її безпеки – це те, що цікаво і корисно викладачам кафедри і здобувачам освіти спеціальності «Цивільна безпека» за освітньою програмою «Охорона праці».

Спільно популяризуючи в інформаційному просторі освіту за цією програмою, обидві сторони вважають її перспективною,  адже імплементація європейського законодавства, впровадження ризик-орієнтованого підходу та створення безпечних умов праці – це одна з головних складових розвитку України як європейської держави.

Доцент кафедри ОП та БЖД Володимир Гнєушев

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування