День науки 2023. Робота секції "Біотехнології та біоенергетика"

12 травня 2023 року відбулося засідання секції "Біотехнології та біоенергетика" в рамках конференції здобувачів вищої освіти, аспірантів та молодих вчених "Актуальні питання теплогазопостачання, вентиляції, біотехнології та біоенергетики".

До уваги присутніх були запропоновано 9 доповідей за наступними темами:

1. Кітовський Іван Володимирович, студент 2 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-21+і, "Біомаса макро- та мікроводоростей як перспективний об’єкт біотехнології".

2. Джуга Юрій Васильович, студент 3 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-31, "Застосування криптографічних методів для забезпечення безпеки медичних даних".

3. Сінчук Дмитро Сергійович, студент 2 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-21+і, "Стан та перспективи виробництва тетрациклінів".

4. Бузан Олена Володимирівна, студентка 2 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-21+і, "Технологічні особливості одержання ліпідів з використанням мікробного синтезу".

5. Шиманський Артем Сергійович, студент 3 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-31, "Біологічний контроль шкідників в сільському господарстві".

6. Починок Богдана Сергіївна, студентка 2 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-21+і, "Властивості та технології одержання вітаміну В2 (рибофлавін)".

7. Ковальчук Назар Володимирович, студент 2 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-21+і, "Перспективи біотехнології одержання протеази".

8. Довгаль Катерина Іванівна, студентка 2 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-21+і, "Технологічна специфіка виробництва молочної кислоти".

9. Станкевич Софія Юріївна, студентка 3 курсу, 162 «Біотехнології та біоінженерія», група БІО-31, "Редагування геному з використанням технологій CRISPR-Cas9".

Присутні відзначили хорошу фахову підготовку виступаючих, якість презентаційного матеріалу та дотримання регламенту. Сесія запитань та відповідей допомогла присутнім з'ясувати тонкощі процесів, що їх цікавили. Дякуємо всім хто доєднався до роботи сесії, виступаючим та керівникам підготовки здобувачів вищої освіти. Бажаємо здобувачам вищої освіти розвивати обрані тематики та успіхів та звершень на ниві наукової діяльності.

Олександр ГРИЦИНА

заступник директора ННІБА

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування