Звіт директора ННІАЗ за 2021 р.

Під час Зборів трудового колективу ННІАЗ, що відбулись 23 грудня 2021 р., директор інституту Алла Миколаївна Прищепа представила звіт «Про підсумки діяльності навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою за 2021 р.».

У звіті була надана детальна і структурована інформація за основними напрямками діяльності науково-педагогічних працівників та студентів ННАІЗ, зокрема: кадрове забезпечення; навчально-методична робота та організація освітнього процесу; результати роботи по наповненню платформи силабусів та навчально-методичне забезпечення; результати успішності навчання студентів та випадки відрахування; питання академічної доброчесності; результати інноваційної діяльності та показники наукової та науково-технічної діяльності науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти; інтернаціоналізація та міжнародна мобільність; профорієнтаційна і виховна робота.

Цікавим моментом звіту був представлений рейтинг НПП за підсумками активності відповідно до пунктів Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності. Фіналом звіту стало окреслення ряду завдань і пріоритетів для колективу інституту на наступний рік.

Після виступів представників колективу та обговорення представленого директором Звіту, було прийняте одноголосне рішення про його затвердження та визнання результатів роботи ННІАЗ у 2021 р.  

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування