Здобутки аспірантів екологів

Аспірант кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, головний фахівець відділу головного технолога філії “ВП “Рівненська АЕС”  Павло Кузнєцов долучився до проекту ГО "Українське ядерне товариство" - "Цікаво про ядерну науку".

Підготовлена в рамках проекту стаття Павла Кузнєцова "Дослідження процесів формування дисперсійних частинок при водопідготовці вапнуванням та стабілізаційній обробці води" була опублікована на сайті УкрЯТ. Автор зосередив свої дослідження на аналізі процесів формування дисперсійних частинок під час вапнування та стабілізаційної обробки води, адже чиста та якісна вода відіграє ключову роль у забезпеченні надійної та ефективної роботи атомних електростанцій. Дослідження, описані в даній статті проведені на прикладі Рівненської атомної електростанції, підкреслюють важливе значення цих методів для забезпечення надійного функціонування енергетичних установок. Системи охолодження, які використовуються на цих електростанціях, потребують особливої уваги до якості води, щоб уникнути утворення накипу та забруднення, що може призвести до серйозних проблем із функціонуванням установки.

Відзначення та оприлюднення статті Павла Кузнєцова в рамках цього проєкту, підтверджують важливість застосування сучасних екологічних підходів до водопідготовки на атомних електростанціях. Крім того, висока кваліфікація Павла Кузнєцова в області водного господарства дозволяє йому враховувати комплексний підхід до вирішення екологічних проблем водопідготовки на атомних електростанціях, а також посилює результати дослідницької діяльності в нашому університеті.

Читайте статтю на сайті УкрЯТ за посиланням.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування