Previous Next

Затверджено форми методичних розробок у рамках грантової діяльності

На засіданні науково-методичної ради НУВГП 22 листопада 2023 року було розглянуто і затверджено шаблони навчально-методичних видань для виконання завдань грантового проєкту Еразмус+  AFISHE "Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології". 

З доповіддю виступила керівник проєкту від НУВГП професор Гроховська Ю.Р. Вона інформувала членів ради про мету і завдання грантового проєкту, про закордонних партнерів та заплановані тренінги в університетах ЄС, а також навчально-методичні матеріали, які планується створити (або оновити) в рамках його виконання. Було наголошено, що на усіх матеріалах повинні бути представлені логотипи проєкту і Європейської комісії. Видання повинні бути оформлені у вигляді методичних вказівок в електронному форматі, затверджені та розміщені у репозиторії, а також завантажені на навчальну платформу НУВГП. В обговоренні прозвучали питання щодо набору абітурієнтів на спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура», магістрів зокрема; про існуючу освітньо-професійну програму і зміни, які до неї внесено; про специфіку нових освітніх компонентів і до яких блоків навчального плану вони відносяться тощо.

Усі шаблони навчально-методичних видань були схвалені голосуванням членів науково-методичної ради і будуть надіслані для роботи викладачам.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування