Previous Next

Засідання секцій роботодавців

1 травня в ННІАЗ відбулось засідання Ради роботодавців за секціями «Лісове господарство», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища».

На заході відбулося обговорення результатів акредитаційних експертиз спеціальностей 205 «Лісове господарство» другого (магістерського) рівня, 101 «Екологія» першого (бакалаврського) рівня та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів.

Гаранти освітніх програм, а саме:  д.с.-г.н., професорка Алла Прищепа; д.с.-г.н., професор Олександр Клименко; к.с.-г.н., доцент Статник І.І. та к.с.-г.н., доцентка Зінаїда Буднік познайомили всіх присутніх із зауваженнями які надійшли від експертних груп та Галузевих рад під час проведення акредитаційних експертиз. Відповыдно цього, провели обговорення доцільних змін до освітніх програм, а також заходи із усунення зауважень та покращення освітнього процесу.

Завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Микола Клименко представив до уваги роботодавців також освітньо-наукові програми підготовки здобувачів третього (phD) рівня вищої освіти за спеціальностями 101 Екологія та 183 Технологія захисту навколишнього середовища, повідомивши що проєкти даних ОП (редакції 2024 р.) готуються до представлення на громадське обговорення.

Зустріч пройшла у форматі активної дискусії.

Напрацювали спільний план подальшої співпраці, з урахуванням пропозицій учасників.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування