Засідання секції «Лісове господарство» ради роботодавців ННІАЗ

У грудні на  розширене засідання зібралися члени ради роботодавців секції «Лісове господарство».

На засідання були запрошені директор Надслучанського навчально-наукового інституту  к.с.-г.н., доцент Фізик І.В., завідувач кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища д.с.-г.н., професор Клименко М.О., науково-педагогічні працівники кафедри, директор ДП "Соснівське лісове господарство" Прохор О.В.

Про стан осінньої лісокультурної компанії, проведення Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» та долучення викладачів, магістрів спеціальності «Лісове господарство» ННІ АЗ  до посадки лісових культур розповів Прохор О.В.. Він зауважив, що підготовка фахівців університету здійснюється на належному рівня, а випускники, які працевлаштовані у лісгоспі мають відповідні компетенції та навички. Наголосив, що він брав участь у державній атестації  магістрів, як голова ДЕК. Проінформував  раду про високий рівень виконання магістерських робіт на актуальні теми. Особливістю робіт є, що вони виконані реальних об’єктах Рівненської області. 

Т.в.о директора  ДП «Ясінянське ЛМП» Бокшан Ю.Ю., член ради роботодавців, наголосив на проблемі забезпечення стійкості лісів до зміни клімату та розширення освітньої траєкторії здобувачів шляхом введення додаткових вибіркових дисциплін з проблем зміни клімату та адаптаційних можливостей лісового господарства. М. О. Клименко, А. М. Прищепа запросили роботодавців долучатися до гостьових лекцій, семінарів, а гарант ОПП «Лісове господарство» О.М. Клименко зауважив про доцільність проведення стажування викладачів на виробництвах.  

На засідання обговорили можливості створення  належної системи підготовки фахівців, через реалізацію дуальної форми навчання здобувачів з їх  подальшим працевлаштуванням.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування