Засідання ради роботодавців секція «Агрономія» ННІ агроекології та землеустрою

У грудні відбулося чергове засідання ради роботодавців секцій: спеціальність 201 Агрономія (доктор філософії) і  201 Агрономія (бакалавр, магістр) у змішаному режимі.

Головував на засіданні директор Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН України Польовий Володимир Мефодійович, д. с-г. н., професор,  академік НААН України голова  ради роботодавців ННІ АЗ та голова названих секцій.

На засіданні обговорили результати роботи з підготовки здобувачів першого, другого та третього рівнів спеціальності агрономія.

Гарант ОНП «Агрономія» професор Клименко М.О.  ознайомив присутніх з результатами   навчального семестру здобувачів третього рівня різних років навчання. Детально зупинився про набуття практичного досвіду здобувачами вищої освіти за результатами  стажування аспірантів на базі Національного наукового центру «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського». Це  головна наукова установа з виконання ПНД НААН «Раціональне використання і стале управління ґрунтовими ресурсами, збереження родючості та здоров’я ґрунтів, захист від деградації» («Ґрунтові ресурси: інформаційне забезпечення, раціональне використання, менеджмент, технології») .

Гарант ОПП агрономія ОР бакалавр, завідувач кафедри агрономії, ґрунтознавства та землеробства к.с.-г.н. Колесник Т.М. ознайомила членів ради з результатами опитування випускників ОП, щодо якості викладання навчальних дисциплін та оцінки якості професорсько-викладацького складу. Загострила увагу на можливості дуальної освіти та впровадження наукової діяльності здобувачів. Визначити можливості використання наукових полігонів, стаціонарів, лабораторій при підготовці здобувачів різних рівнів.

 Академік НАААН України Польовий В.М. окреслив основні перспективні напрями досліджень та доцільність додатково вводити у вибіркові дисципліни, ті які стосуються адаптації сільського господарства до змін клімату.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування