Захист магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності 242 «Туризм»

 

21 грудня 2021 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності 242 «Туризм».

Голова державної іспитової комісії – директор сектору з питань туризму і курортів Рівненської обласної державної адміністрації Гаврилова Ярослава Кузьмівнависоко оцінила результати наукової роботи магістрів. Вона зазначила, що нині туризм є одним з найважливіших показників соціально-економічного розвитку України, а також її регіонів. Проте, в кризовий період, спричинений пандемією COVID-19, туристична індустрія постраждала найбільше серед галузей економіки через обмежувальні заходи.Є ряд системних проблем у туристичній сфері Рівненської області: багато привабливих туристичних об’єктів залишаються невідомими навіть для українців і практично недоступними для відвідувачів через відсутність належного сполучення, погану якість транспортної і туристичної інфраструктури;значна кількість об’єктів культурної спадщини області потребує залучення коштів для відновлення та реконструкції.

Магістри спеціальності «Туризм» у своїх кваліфікаційних роботах продемонстрували глибоке розуміння проблем туристичної галузі, результати проведених комплекснихдосліджень і практичні рекомендації, які достойні до використання їх в діяльність органів місцевого управління і самоврядування у туристичному секторі Рівненської області. Отримані знання та сформовані компетентності під час підготовки магістрів за освітньою програмою 242 «Туризм» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи засвідчують їх високу якість підготовки.

Державною екзаменаційною комісією рекомендовано до вступу в аспірантуру таким здобувачам вищої освіти: Заяць Зоряні Віталіївні, Дулевич Дар’ї Юріївні, Чадюк Анні В'ячеславівні.

Найкращою дослідницькою роботою визнана МКР Чадюк Анни В'ячеславівни на тему «Особливості функціонування і розвитку регіональних ринків готельних послуг на прикладі Рівненської області».

Найкращою доповіддю визнано презентований проект Гордійчук Анастасії Олександрівни «Формування інноваційної стратегії розвитку туристичного бізнесу в регіоні на прикладі Рівненської області».

Оксана КОНАРІВСЬКА,
кафедра туризму та готельно-ресторанної справи 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування