Захист кандидатської дисертаційної роботи

Впродовж двох останніх тижнів на кафедрі хімії та фізики відбулися успішні захисти дисертаційних робіт.

8 вересня 2021 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д.26.199.01 в Інституті фізики напівпровідників імені Вадима Євгеновича Лашкарьова Національної академії наук України (м. Київ) відбувся публічний захист кандидатської дисертаційної роботи завідувача навчальними лабораторіями Рудика Богдана Петровича на тему “Структурні, оптичні та морфологічні властивості низьковимірних сполук ZnO та ZnS, отриманих електролітичним методом”. На підставі таємного голосування та прийнятого висновку одноголосним рішенням спецради присуджено науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю 01.04.07 – фізика твердого тіла.

15 вересня 2021 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 35.051.10 Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся захист докторської дисертації доцента кафедри хімії та фізики Мороза Миколи Володимировича на тему “Термодинамічні властивості халькогенідів та халькогалогенідів деяких перехідних металів та фазові діаграми систем на їхній основі”, представленої на здобуття наукового ступеня доктора хімічних наук. На підставі результатів таємного голосування та прийнятого висновку спеціалізована вчена рада одноголосно присудила Морозу Миколі Володимировичу науковий ступінь доктора хімічних наук за спеціальністю 02.00.04 – фізична хімія.

 Колектив кафедри хімії та фізики щиро вітає своїх колег із успішним захистом та бажає успіхів та подальших наукових звершень!

 Кафедра хімії та фізики

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування