Previous Next

Вивчаємо готельний бізнес

Найбільша в Україні готельна мережа Optima Hotels & Resorts запустила проєкт альтернативної практики для студентів, до якого долучились здобувачі вищої освіти за спеціальностями ННІАЗ "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм".

15 квітня, відбулась перша зустріч-екскурсія "Знайомство з готелем "Optima Collection Bergshloss Rivne", під час якої менеджер підприємства ознайомила студентів із  різними категоріями номерів та їх комплектацією, рестораном, пральнею, конференц залою, тощо. Згідно програми альтернативної практики на студентів чекає 2 тижні занурення в готельний бізнес з тренінг-командою Навчального центру Optima Hotels & Resorts, зокрема вже заплановано кілька офлайн та онлайн зустрічей з топ-менеджментом підприємства, проходження підсумкового тесту та за його результатами - отримання сертифікату.

Ідея Альтернативної студентської практики з Optima Hotels & Resorts - це чудова можливість для студентів отримати цінний досвід у сфері готельного бізнесу. Відмінна організація та підтримка з боку команди Optima дозволять насолодитися навчанням та набути нових практичних навичок, які стануть чудовим доповненням до традиційного навчання.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування