Візит до ННІАЗ голови Всеукраїнської екологічної ліги Тетяни Тимочко

19 січня 2021 р., з робочо-дружнім візитом до навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою завітала голова ГО Всеукраїнська екологічна ліга Тетяна Тимочко.

Після робочої наради в Рівненській ОДА, що була присвячена темі сортування сміття та розробки стратегії поводження з відходами, пані Тетяна зустрілась із представниками нашого інституту для обговорення проекту проведення Національного форуму поводження з відходами та ряду важливих питань у розрізі діяльності ГО Всеукраїнська екологічна ліга.

Завідувач кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства професор Микола Клименко ознайомив почесну гостю з лабораторною базою, аудиторним фондом, матеріальним та навчально-методичним забезпеченням кафедри, представив результати здобутків науково-педагогічного персоналу та студентів, обговорив плани підготовки здобувачів за спеціальностями 101 Екологія, 183 Технології захисту навколишнього середовища та 205 Лісове господарство, а також висловив стратегічне бачення розвитку освітнього процесу за даними спеціальностями.

Директор ННІАЗ професор Алла Прищепа, як голова Рівненського осередку ВЕЛ обговорила з пані Тетяною результати та плани діяльності представників НУВГП, членів ГО Всеукраїнська екологічна ліга в контексті сталого розвитку нашої області та реалізації екологічних проектів за участю студентів.

Тетяна Тимочко висловила свої щирі приємні враження від зустрічі та наміри подальшої тісної співпраці з нашими науковцями та студентами, як лідер екологічного руху в Україні і як активний стейкхолдер освітнього процесу.

Варто відзначити цінний вклад Тетяни Тимочко в розвиток просвітницької діяльності нашої області, адже одним із результатів її приїзду стала передача сучасної екологічної літератури до фондів трьох бібліотек міста Рівне та методичного фонду ННІАЗ.

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування