Previous Next

Виробничі екскурсії в рамках дисципліни Ресторанна справа

5 грудня 2023 року студенти спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа", 242 "Туризм і рекреація" відвідали ресторанний заклад "KinZa" і закріпили на практиці отримані знання з дисципліни "Ресторанна справа".

Знайомство з підприємством провела адміністратор - пані Христина. Мета заняття - характеристика діяльності ресторану на ринку ресторанних послуг міста Рівного з метою набуття  вмінь у кулінарному мистецтві, управлінні, економіці, комунікаціях, продажах та організації заходів.

 Сімейний ресторан кавказької кухні "КінЗа" підходить для сніданку, обіду та вечері, для відпочинку з сім'єю чи друзями, та для романтичного побачення. Облаштована дитяча зона та дитячі стільці. Банкетний зал для святкувань великою та маленькою компанією. Великий асортимент кавказьких вин, коньяків, бренді та чачі. Мангал меню, хачапурі, хінкалі, вегетеріанські страви, салати, риба, перші страви.

Заняття відбулося у формі запитання - відповідь. Студентів найбільше цікавили питання, пов'язані з майбутньою професією: вимоги до кваліфікації і досвіду персоналу, мотивація праці персоналу, функції і обов'язки адміністратора закладу, особливості складання меню, особливості обслуговування гостей в закладі тощо. Після завершення заняття нам провели екскурс банкетними залами закладу (банкетні зали, дитячі кімнати, зони відпочинку, основні зали) і запропонували скуштувати страви кавказької кухні (хачапурі, хінкалі, м'ясо власного виробництва за рецептами етнічних кухонь народів Кавказу, крафтові безалкогольні напої).

Дякуємо адміністрації закладу за сприяння в організації практичних занять на виробництві.

Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.

Оксана Конарівська,
доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування