Previous Next

В ННІ АЗ обговорили результати опитування

20 лютого 2024 року відбулося спільне  засідання науково-методичної ради з якості та вченої ради навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою у змішаному форматі. На порядок денний винесено ряд питань серед них: аналіз результатів опитування здобувачів вищої освіти щодо якості викладання та навчання за 1 семестр 2023-2024 року, затвердження навчально-методичних вказівок, силабусів та інше.

Директор ННІ АЗ Алла Прищепа представила результати опитування здобувачів вищої освіти щодо якості викладання та навчання за 1 семестр 2023-2024 року. Зауважила про значний інтерес здобувачів вищої освіти до опитування, отримано 49 % відгуків від загальної кількості розісланих анкет, що на 8 % більше від попереднього семестру та високий рівень оцінки здобувачів якості викладання та навчання на існуючих ОПП. В обговоренні взяли участь завідувачі кафедр, гаранти ОП, координатори з якості кафедр, здобувачі вищої освіти. Обмінялися кращими практиками мотивації залучення здобувачів до опитування, використання інноваційних методів навчання під час реалізації ОП, залучення професіоналів до освітнього процесу. За результатами обговорення прийнято рішення ознайомити здобувачів вищої освіти з результати опитування та прийнятих рішень. На засіданнях кафедр обговорити результати опитування, гарантам ОП активно долучати студентів до оновлення освітньої програми та окремих освітніх компонентів, викладачам під час проведення занять постійно наголошувати про академічну доброчесність та роз’яснювати студентам про їхню роль в забезпеченні якості освітнього процесу, провести практичні семінари НПП кафедр з метою вивчення кращого
досвіду використання сучасних педагогічних методів (майстер-класи, навчальні
дискусії, мозковий штурм, тренінги, ділові ігри та інше.

Гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Оксана Конарівська та завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Сергій Коротун проінформували членів засідання про роботу експертної групи національного агентства.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування