Previous Next

Участь представників ННІАЗ в урбаністичному інтенсиві

12 січня 2024 року відбувся перший урбаністичний інтенсив у рамках проєкту «Готичний сад Органного залу - новий культурний простір Рівного як екологічна реновація території пам’ятки архітектури», який реалізує Рівненська обласна філармонія.

До обговорення концепції Готичного саду від ННІАЗ долучились професорка кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, директорка навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою Алла Прищепа та доцент кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства Віталій Володимирець. Варто зазначити, що студентка третього курсу спеціальності «Туризм», Ніна Іщенко, у даному проєкті  виконує обов'язки комунікаційного менеджера.

Професор Алла Прищепа виступила в якості експерта проєкту з доповіддю  «Оцінювання стану міста Рівне за показниками еколого-соціального моніторингу».

Варто підкреслити, що екологія, туризм і культура тісно взаємопов'язані і відіграють важливу роль у розвитку урбосистем. Колишній костел святого Антонія, де нині розміщується Рівненська обласна філармонія, є пам'яткою архітектури місцевого значення та знаходиться поряд із річкою Устя що створює гарну базу для розвитку екологічних, туристичних, мистецьких і культурних проєктів.

Організатори проєкту  «Готичний сад Органного залу - новий культурний простір Рівного як екологічна реновація території пам’ятки архітектури» сподіваються на плідну співпрацю між ННІАЗ та Рівненською обласною філармонією, адже успіх реалізації проєктів еколого-соціального спрямування сильно залежить від активної позиції освітніх закладів, місцевої влади та громади.

Більше про проєкт на сторінці у соціальних мережах.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування