23 квітня на базі Вінницького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету відбувся Всеукраїнський круглий стіл "Готельно-ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: стан, можливості та перспективи розвитку".
У рамках роботи круглого столу від кафедри туризму та готельно-ресторанної справи з доповіддю "Стійка гастрономія як елемент самовираження культури народів" виступила доцентка, к.е.н. Оксана Конарівська. До обговорення під час онлайн зустрічі круглого столу також долучились завідувач кафедри, к.геогр.н., доцент Сергій Коротун, старший викладач Маргарита Яковишина та студенти четвертого курсу спеціальностей "Туризм" та "Готельна ресторанна-справа" ННІАЗ.