Previous Next

Тиждень мрій на кафедрі екології

В рамках «Тижня мрій» випускники ліцеїв м. Рівне продовжують відвідувати заняття студентів, що навчаються за спеціальностями ННІАЗ.

Так, 19 квітня 2024 р. учні були присутні на парах з дисциплін Біологія та Загальна екологія на кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства.

Доцент, к.с.-г.н. Зінаїда Буднік у межах дисципліни Загальна екологія провела лабораторні роботи «Оцінка  якості  бджолиного меду. Бджоли як біоіндикатори стану довкілля» та «Визначення вмісту нітратів в сирих рослинних зразках». Разом зі студентами спеціальності «Екологія» учні ліцею навчилися оцінювати якість бджолиного меду як в лабораторних умова так і в домашніх, а також дізналися про роль бджіл в екосистемі планети.  Досить цікавим також виявилось заняття із визначення вмісту нітратів у овочах, які були придбані на ринку. 

Професор, д.б.н. Ольга Бєдункова провела заняття на тему "Гідробіологічний моніторинг та система сапробності водних об'єктів", під час якого учні та студенти навчились працювати з віртуальними гідробіологічними визначниками та провели оцінювання стану водної екосистеми за визначеним видовим та чисельним складом гідробіонтів.

Учні познайомились із  лабораторним обладнанням кафедри екології, технології захисту та лісового господарства та змогли відчути себе студентами. 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування