Previous Next

Тиждень мрій 2024 на кафедрі водних біоресурсів

4.04.24 року учні випускних класів ліцеїв м. Рівного у рамках проведення «Тижня мрій» завітали в Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою на кафедру водних біоресурсів.

Після короткої екскурсії де ми розповіли їм про спеціальність 207 Водні біоресурси та аквакультури, показали навчальні аудиторії, майбутні студенти влились до групи ВБА-11 та розпочали лабораторну роботу разом з нашими студентами. Зокрема, спершу учні відвідали лабораторну роботу доц. Полтавченко Т.В. з дисципліни «Зоологія безхребетних та хордових», де саме студенти вивчали внутрішню будову кісткових риб.

Учні також мали можливість відвідати лекцію із дисципліни «Основи акваріумістики» Кононцева С.В. де їм розповіли про грантову роботу кафедри також показали акваріумне господарство кафедри, саме цього дня студенти ВБА-11 облаштували новий акваріум та запустили акваріумних рибок для подальшого спостереження.

Чекаємо учнів які хочуть вивчати рибництво та водні біоресурси нашої країни адже це професія майбутнього у стінах НУВГП у вересні місяці, вже у статусі наших студентів.

 

Завідувач кафедри водних біоресурсів
Полтавченко Тетяна

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування