Сучасні виклики до підготовки фахівців з геодезії та землеустрою

13 жовтня директор ННІ АЗ Алла Прищепа, завідувач кафедрою геодезії та картографії Руслан Янчук, науковці ННІ АЗ взяли участь у круглому  столі на тему: «СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДО ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ».

Організатор заходу – Київський національний університет будівництва і архітектури, факультет Геоінформаційних систем та управління територіями, кафедра Землеустрою і кадастру. Мета круглого столу: обговорити шляхи розвитку спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» в умовах нових викликів в топографо-геодезичній, землевпорядній та містобудівній сферах діяльності. Розраховано на педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, практикуючих геодезистів, землевпорядників та містобудівників.

У круглому столі взяли участь: представники Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру; Міністерства розвитку громад та територій України; представники провідних закладів вищої освіти України в сфері геодезії та землеустрою.

Були представлені до обговорення доповіді  «Зміст спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" в умовах цифрової трансформації суспільства»  Ю.О. Карпінський, д-р техн. наук, проф.  А.А. Лященко, д-р техн. наук, проф., ІНТЕГРОВАНЕ НАВЧАННЯ В СФЕРІ ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ І ПЕРСПЕКТИВ Петраковська О.С. д.т.н, проф. Київський національний університет будівництва і архітектури.

Круглий стіл «СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДО ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ» пройшов інформативно та на високому технічному рівні.

Із деталями проведення Круглого столу можна ознайомитись за посиланням.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування