Previous Next

Співпраця з академічною спільнотою

Представники ННІАЗ відвідали з робочим візитом Поліський національний університет у м. Житомир.

Зустріч відбулась з метою співпраці в межах запроваджених у нашому університеті та в ПНУ освітньо-наукових програм підготовки здобувачів вищої освіти третього рівня за спеціальністю 101 Екологія галузі знань 10 Природничі науки. Директор ННІАЗ професор Алла Прищепа, завідувач кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства професор Микола Клименко, гарант ОНП професор Ольга Бєдункова та докторант кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Людмила Клименко мали зустрічі з представниками адміністрації та науковцями Поліського національного університету.

У ході спілкування з проректором із наукової роботи професором Людмилою Романчук, яка є гарантом ОНП Екологія в даному ЗВО були обговорені особливості організації освітнього процесу здобувачів, перспективні напрямки наукових досліджень та ряд інших питань, які стосуються процедури захисту кваліфікаційних робіт на здобуття рівня Доктор філософії з екології.

Зустріч із ректором ПНУ професором Олегом Скиданом мала обговорення офіційних питань, щодо організації внутрішньої академічної мобільності здобувачів різних спеціальностей між ПНУ та НУВГП. У продовження цієї теми відбулась також зустріч наших представників із деканом Лісогосподарського факультету ПНУ Анатолієм Вишневським. У результаті спілкування були сформовані домовленості про організацію гостьових лекцій та обмін досвідом між викладачами, які здійснюють реалізацію освітнього процесу за спеціальністю 205 Лісове господарство.

Цінним досвідом з нашими науковцями поділились проректор із наукової роботи Людмила Романчук разом із лаборантським персоналом університету. Вони представили створену в ПНУ єдину лабораторну базу, де проводять свої дослідження викладачі, докторанти, аспіранти та студенти університету.

У межах запланованої співпраці були означені спільні проведення наукових заходів та подальші зустрічі для вдосконалення освітніх програм із підготовки здобувачів вищої освіти. 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування