Співпраця з Нобельським національним природним парком

З метою поглиблення та удосконалення наукової, освітньої діяльності, започаткована плідна співпраця між Нобельським національним природним парком та Національним університетом водного господарства та природокористування України у сфері екологічної освіти та науки.

Початком цієї співпраці стала зустріч директора навчально-науковго інституту агроекології та землеустрою професора Алли Прищепи та керівника Нобельського НПП Володимира Діковицького, начальника природоохоронного відділення природного парку Миколи Миколайчика та професора університету.  В рамках цієї зустрічі були намічені актуальні та перспективні напрямки роботи у розвитку дослідницької роботи, популяризація природних цінностей заповідних територій, підвищення екологічної свідомості та охорони навколишнього середовища серед населення області. Володимир Діковицький наголосив про потребу кадрів для установи, висловив побажання про компетентності випускників, які потрібно набути під час навчання на освітніх програмах спеціальності 101 «Екологія».

Для інформації. НОБЕЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК розташований у крайній північно-західній частині Рівненської області та займає значну частину території Зарічненського району. Названий на честь найбільшого на Поліссі озера – Нобель. Відповідний указ, від 11 квітня 2019 року, про його створення підписав Президент України.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування