Previous Next

Спільна декларація про забезпечення якості землевпорядної освіти

Науково- педагогічні працівники ННІАЗ за напрямком 193 Геодезія та землеустрій, на чолі з директором інституту професором Аллою Прищепою долучились до розширеної зустрічі з представниками українських університетів, що здійснюють підготовку фахівців за даним напрямом для обговорення ряду освітніх питань.

Відновлення території України від наслідків війни вже потребує особливої уваги до питань реалізації комплексних планів просторового розвитку, як інструменту відбудови територій, постраждалих від бойових дій. З цією метою наш університет долучився до програми та сприяння розвитку громад, яку координує USAID АГРО - програма США, що має на меті покращення ефективності аграрного сектору в Україні. Програма була запущена у 2016 році і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

28 лютого 2023 року відбулася зустріч представників українських університетів, що здійснюють підготовку фахівців за напрямом 193 Геодезія та землеустрій, на котрій було обговорено сучасні вимоги до  змісту освітніх програм.

За підсумками обговорення було підписано спільну декларацію про впровадження передового досвіду просторового планування у вищій освіті для інженерів-землевпорядників.

Участь у програмі USAID АГРО передбачає обмін навчальним матеріалами, наборами даних для підготовки планів просторового розвитку, що сприятиме ефективності навчального процесу.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування