Результати проведення відкритого заняття

На кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни Біологія, на тему «Фізіологічні функції рослинного організму їхні взаємозв'язки, регуляція та пристосування до навколишнього середовища (становлення в процесі еволюції й індивідуального розвитку)» для студентів першого курсу спеціальностей Екологія та Технології захисту навколишнього середовища.

Показове заняття провела професор кафедри, д.б.н. Ольга Олександрівна Бєдункова, 4 листопада 2021 р. на третій парі (11.15-12.35).

На занятті, що проходило в дистанційному форматі на платформі Goole meet, були присутні: завідувач навчально-методичного відділу НУВГП, к.с.-г.н., доцент Н.С. Ковальчук; завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, д.с.-г.н., професор М.О. Клименко; доценти кафедри екології, ТЗНС та ЛГ – к.с.г.н., доцент Н.М. Вознюк; к.с.г.н., доцент О.А. Ліхо; к.с.г.н., доцент І.І. Статник; старший викладач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ О.Т. Мороз.

Результати проведення відкритого заняття та відгуки про нього присутніх науково-педагогічних працівників відображено в журналі взаємо відвідувань занять кафедри та будуть обговорені на найближчому засіданні кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства.

Ольга БЄДУНКОВА,
кафедра екології, ТЗНС та ЛГ

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування