Презентація результатів виконання грантового проекту AFISHE – середина проекту (онлайн-вебінар)

В рамках проведення Фестивалю науки в НУВГП, 22 квітня відбулася он-лайн зустріч, присвячена представленню результатів проєкту Erasmus+ AFISHE «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології».

На зустрічі були присутні викладачі різних кафедр (водних біоресурсів, екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка, кафедри менеджменту та публічного врядування, кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу), студенти спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура», представники роботодавців (Рівненського рибоохоронного патруля).

Професор кафедри водних біоресурсів Гроховська Ю.Р. представила загальну інформацію про проєкт і звіт про виконану роботу впродовж одного року і 5-ти місяців від початку проєкту. У лютому-березні 2024 р. в рамках виконання проєкту відбулися тренінги викладачів НУВГП в університетах ЄС.

Завідувачка кафедри водних біоресурсів Полтавченко Т.В. розповіла про те, як цікаво були організовані тренінги в Університеті Дубровника (Республіка Хорватія).

Професор кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства Бєдункова О.О. розповіла про особливості тренінгів у Словацькому аграрному університеті (м. Нітра).

Професор кафедри водних біоресурсів Кононцев С.В. представив інформацію про насичену програму від Університету Порту (Португалія).

Як і заплановано у проекті AFISHE, досвід, отриманий у країнах ЄС впродовж закордонного стажування, викладачі використовуватимуть у навчальному процесі за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура», зокрема за освітньо-професійною програмою «Охорона, відтворення та раціональне використання гідро біоресурсів» другого рівня вищої освіти.

 

Сергій Кононцев
професор кафедри водних біоресурсів 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування