Previous Next

Підтримуємо тісні зв'язки з академічною спільнотою

26-27 жовтня в Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулась шоста Міжнародна науково-практична конференція «Екологічний стан навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку» до дня пам’яті професора Ю.В. Пилипенка. У роботі конференції взяли участь науковці ННІ агроекології та землеустрою.

На пленарному засідання із вітальним словом виступила директор ННІ АЗ Алла Прищепа, яка наголосила про тісну співпрацю між кафедрами університетів, роль професора Пилипенка Ю.В. та його наукової школи у підготовці кадрів в галузі екології, технології захисту навколишнього середовища, водних біоресурсів.

У цьому році Конференція об’єднала більше 250 учасників з одиннадцяти країн (Італія, Канада, Литва, інститутів, державних та недержавних організацій. Рівне, Житомира, Вінниці, Дніпра, Одеси, Львова, Ужгорода, Івано-Франківська, Черкас, Чернігова, Сум. Усіх учасників об’єднувала спільна ідея – реалізація екологічних проектів, програм, у тому числі міжнародних, впровадження наукових досліджень з метою досягнення цілей стійкого розвитку, збереження якісного довкілля, раціонального використання природних ресурсів, вирішення нагальних екологічних проблем, виховання екологічно свідомого та відповідального суспільства. Але серед пріоритетних напрямків співпраці науковців, практиків, бізнесу – це відбудова України після Перемоги, вирішення екологічних проблем, що посилились викликами війни.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування