Previous Next

НМРЯ та Вчена рада ННІАЗ у січні 2024 року

23 січня 2024 відбулись засідання Науково-методичної ради з якості та Вченої ради Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою.

Події проходили в змішаному форматі. На порядку денному подій було розглянути ряд питань, що стосуються організації освітнього процесу та реалізації освітніх програм за спеціальностями на яких навчаються студенти ННІАЗ.

Доценти кафедри агрохімі, грунтознавства та землеробства ім. Степана Тихоновича Вознюка - к.с.-г.н. Оксана Олійник, к.с.-г.н. Олег Фурманець та к.с.-г.н., завідувач кафедри Тетяна Колесник звітували про результати проходження успішної акредитації ОПП Агрохімія і ґрунтознавство другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 Агрономія та ОНП Агрохімія і ґрунтознавство другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 Агрономія.

Секретарі Екзаменаційних комісій за випусковими спеціальностями ННІАЗ доповіли про результати захістів магістерських робіт, що проходили в грудні 2023 р.

Професор кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, д.біолог.наук Ольга Бєдункова представила результати опитування здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальностями 201 Агрономія та 101 Екологія.  За результатами обговорення питання були прийняті рішення, що увійшли до протоколу НМРЯ.

Завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, професор, д.с.-г.н. Микола Клименко представив результати публічного обговорення ОНП (phD) "Технології захисту навколишнього середовища" третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, на підставі чого було прийнято рішення про затвердження освітньої програми.

Завідувач кафедри водних біоресурсів, к.вет.н. Тетяна Полтавченко представила до затвердження наукову кафедральну тематику, що одноголосно було підтримано учасниками засідань.

Секретар НМРЯ ННІАЗ, к.с.-г.н. Зінаїда Буднік представила перелік поданих до затвердження звітів стажування НПП, розроблених силабусів та методичних рекомендацій.

У різному обговорили ряд поточних питань щодо канікулярного періоду роботи викладачів, підготовки до весняного семестру 2023-2024 н.р. та питання з охорони праці та цивільної безпеки при організації освітнього процесу в університеті.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування