Лекторій від стейкхолдерів для студентів кафедри туризму та ГРС

17 травня кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи організований цикл лекцій від фахівців та роботодавців туристичної індустрії для студентів.

Туристична привабливість певних об’єктів залежить від біорізноманіття території, проте туризм здатний нанести шкоду довкіллю та спричинити скорочення природних осередків дикої природи. Саме тому концепція сталого розвитку туризму, яка підтримує і сприяє збереженню флори та фауни, сьогодні є пріоритетною.

Онлайн-лекцію, присвячену Міжнародному дню біорізноманіття, який щорічно відзначається 22 травня, прочитала Оксана Головко, к.с.-г.н., завідувачка сектором науково-дослідної роботи Дермансько-Острозького національного природного парку. Вона розповіла про природоохоронні території та ознайомила студентів з унікальностями національного парку, в якому працює. У своїй презентації пані Оксана представила біорізноманіття національного природного парку, види природоохоронної діяльності, особливості туризму та рекреації на території парку, функціонування зелених садиб, фестивалі, волонтерський туризм, науково-дослідну діяльність тощо. Лекторка розповіла про можливості проходження студентами практики на базі національного парку.

Серед учасників онлайн-зустрічі було чимало студентів-членів наукових гуртків: "Рекреація, туризм та екскурсії", "Індустрія гостинності та анімаційна діяльність". Гуртківці дізнались про можливості підготовки наукових та випускових кваліфікаційних робіт на базі національного парку.

По завершенню лекції Оксана Головко поспілкувалась зі студентами та викладачами, відповідала на їх питання та спільно обговорили перспективи туристичної діяльності після перемоги, зокрема, можливість залучення іноземних туристів до відвідування Дермансько-Острозького національного природного парку.

Наступна лекція буде присвячена Міжнародному дню музеїв, що відзначається 18 травня.

Життя триває.

Навчання триває.

Якісна освіта та затребувані спеціальності - запорука успіху.

Плануємо майбутнє після Перемоги.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування