Previous Next

Круглий стіл (екскурсія) кафедри водних біоресурсів

До «Фестивалю науки» 03.05.2023 року доцент кафедри водних біоресурсів Полтавченко Тетяна Вікторівна провела круглий стіл (екскурсію) із стейкхолдерами в «Управлінні державного агенства міліорації та рибного господарства у Рівненській області».

Обговорили та проаналізували результати роботи Управління державного агенства рибного господарства в Рівненській області (Рівненській рибоохоронний патруль) та у збереженні рибних ресурсів в басейнах правобережних приток річки Прип’ять.

Стеденти бакалаврського рівня ВБА 1-4 курсів мали змогу детально ознайомитися зі звітами, які щомісячно та щорічно подаються до Державного агенства рибного господарства України. Ознайомлення провів випускник нашої кафедри т.в.о. начальника управління державного агенства міліорації та рибного господарства у Рівненській області Крижовець Володимир Ярославович.

Також студенти мали можливість практично ознайомитися із нормативно-правовою базою роботи інспекторів Рівненського рибоохоронного патруля. Змістовною була розповідь юрисконсульта управління Халімончука Олександра Миколайовича  про правильність накладання та оформлення штрафів за незаконний вилов гідробіонтів у природних водоймах Рівненської області. Губернотор Ірина Валентинівна головний спеціаліст відділу іхтіології регулювання рибальства та меліорації, яка є випускницею нашої кафедри ознайомила студентів із браконьєрським знаряддям лову.

Окремо провели обговорення за круглим столом із роботодавцями та отримали поради по покращенню навчального плану освітньої-професійної програми першого рівня вищої освіти (бакалавр), за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

Більше фото у Фейсбук.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування