Previous Next

Конференція Природно-ресурсний комплекс Західного Полісся в контексті сталого розвитку

16 травня 2023 року у Надслучанському інституті НУВГП проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію присвячену пам’яті та 100-річчю з Дня народження професора Степана Антоновича Генсірука «Природно-ресурсний комплекс Західного Полісся в контексті сталого розвитку». 

До організаторів конференції був долучений навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою, а саме колектив кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства. Робота конференції була проведена у змішаному режимі.

У роботі конференції взяли участь ректор НУВГП професор Мошинский В., мер міста Березне Пилипчук Р., представники органів державного управління, керівники лісгоспів, представники природоохоронних установ,науковці провідних наукових та навчальних закладів вищої освіти,  аспіранти, студенти.  Директор ННІ АЗ, професор Прищепа А. виголосила вітальне слово до учасників конференції, де зазначила роль закладів освіти у підготовці фахівців лісової сфери.

На пленарному засіданні завідувач кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства професор Клименко М. представив доповідь на тему: «Обґрунтування доцільності   використання агродронів для реамедіації та рекультивації деградованих ґрунтів лісових екосистем» (співдоповідачі - професор Бєдункова О., аспірант Клименко В.). Науковці кафедри та аспіранти представили свої доповіді на секційних засіданнях. Основними питаннями, що були розглянуті на конференції стали: проблеми та перспективи розвитку лісового господарства у сучасних умовах російської військової агресії, біорізноманіття та функціонування природо-заповідних територій, соціо-еконолого-економічні пріоритети сталого розвитку регіону.

Більше фото у Фейсбук

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування