Previous Next

Екскурсія до Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм

Підготовка молодих спеціалістів, які можуть генерувати нові ідеї і швидко адаптуватися до змін і нововведень, дуже важлива для ефективного розвитку рибного господарства.

Саме тому Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Рівненській області постійно проводять активну співпрацю із кафедрою водних біоресурсів НУВГП та студентів щодо популяризації аквакультури, необхідності дбайливого ставлення до водойм та їх мешканців (відповідно до договору про співпрвцю укладеного між управлінням та Національного університету водного господарства та природокористування).

Так, 11 квітня в приміщенні управління відбулась зустріч працівників управління зі студентами Національного університету водного господарства та природокористування спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» першого та другого курсу  (ВБА-11, ВБА-21).

На зустрічі представники Рівненського рибоохоронного патруля ознайомили студентство зі специфікою рибоохоронної роботи та рибоохоронних рейдів, напрямами та перспективами розвитку аквакультури, про новітні технології в аквакультурі та перспективи її розвитку в Україні. Основну увагу приділили питанню необхідності відновлення водних біоресурсів, раціонального використання природних багатств Рівненської області. Також зі студентами обговорили основні нормативно-правові аспекти за якими працює управління, особливо у сфері риборозведення.

При зустрічі співробітники управління, науково педагогічні працівники та студенти обговорили та запропонували свої пропозиції до навчального плану та  освітньо - професійної програми «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА» Першого рівня вищої освіти за спеціальністю 207 Водні біоресурси та аквакультура галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство кваліфікація: бакалавр з водних біоресурсів та аквакультура

Зі свого боку представники університету розповіли про спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура», де студенти мають можливість отримати не лише глибокі теоретичні знання, але і необхідні практичні професійні навички, які є передумовою для майбутнього успішного працевлаштування.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування