Зустріч із практиком

Зустріч із практиком для ОП «Цифрові технології дистанційної освіти»

Під час проведення заняття з дисципліни «Тестові та комп’ютерні технології діагностики знань» для груп спеціальності «Професійна освіта (цифрові технології)» освітньої програми «Цифрові технології дистанційної освіти» було запрошено фахівця-практика – заступника керівника з навчальної роботи Відокремленого структурного підрозділу «Сарненський педагогічний фаховий коледж Рівненського державного гуманітарного університету», викладача методики навчання інформатики Радько Наталію Геннадіївну.

Темою зустрічі було ознайомлення здобувачів із методичними підходами та організацією оцінювання знань учнів у коледжі. Наталія Геннадіївна поділилася своїм педагогічним досвідом підготовки різнопланових видів оцінювання учнів, розповіла також про ряд сучасних інтернет-ресурсів, які активно використовують викладачі коледжу за умови відсутності єдиного корпоративного засобу проведення занять і контролю знань. Серед них виділено кілька найбільш популярних, головною перевагою яких є те, що це є національні україномовні безкоштовні ресурси. Це онлайн-школа «На урок» (містить набір готових тестів із різних тем для використання на заняттях і контрольних заходах, є можливість поповнювати базу тестів власними розробками). Сервіс для викладача «Майстер-тест» (спрямований на інтерактивне тестування знань студентів і учнів). І особливо докладно було представлено роботу в національній освітній платформі «Всеосвіта». Продемонстровано не лише можливості, а й реальні розробки, що їх впроваджено у навчанні коледжу.

Для студентів було надзвичайно цікаво побачити і почути безпосередньо від представника їх майбутньої професії актуальні моменти роботи, адже саме питання організації, підготовки і проведення якісного тестування під час оцінювання знань пов’язано з метою даною дисципліни. Після почутого і побаченого є розуміння необхідності співпраці з представниками роботодавців, оскільки тільки таким чином можна узнати реальні потреби і підходи в даному випадку коледжів.

Дякуємо Наталії Геннадіївні за демонстрацію своїх розробок і цікаву розповідь! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

Доцент кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики,
Бабич Т.Ю.

 

Фотогалерея 

фото1         фото2         фото3         фото4         фото5        

фото6         фото7         фото8         фото9         


 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування