Лекція від фахівця з виробництва

Кафедра автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій активно залучає фахівців з виробництва до читання лекцій студентам.

Зокрема, 17.09.2021 р. для студентів-бакалаврів четвертого курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», головний спеціаліст з міжнародної кооперації ТОВ «Високовольтний союз - РЗВА» ( http://www.rzva.ua/ ) Мельник Роман Іванович прочитав лекцію на тему «Високовольтні вимикачі» в рамках освітньої компоненти «Електрична частина станцій та підстанцій». Студенти ознайомилися з історією та структурою Рівненського заводу високовольтної апаратури, номенклатурою високовольтних вимикачів, що випускаються. Дізналися про особливості проектування, виготовлення, випробування та експлуатації вимикачів.

На ТОВ «Високовольтний союз - РЗВА» функціонує філія кафедри автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій НУВГП. Підприємство бере участь в оновленні матеріальної бази, забезпечує можливість студентам отримувати освіту за дуальною формою навчання. Багато випускників спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» працюють на Рівненському заводі високовольтної апаратури.

Принагідно висловлюємо подяку нашим партнерам та сподіваємося на розвиток взаємовигідної співпраці, колектив кафедри автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

 Святослав ВАСИЛЕЦЬ,
д.т.н., проф.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування