Імідж викладача як умова формування професійної компетентності

Саме за такою темою 07 березня  2024 року на базі Навчально-наукового інституту кібернетики, інформаційних технологій та інженерії  Національного  університету водного господарства та природокористування  відбулося чергове заняття школи молодого викладача.

На запрошення керівника школи, доктора педагогічних наук Ольги Юзик виступила на занятті Олена Гладка – наставник ШМВ - доцент кафедри   комп’ютерних технологій та економічної кібернетики.

Олена Миколаївна ознайомила присутніх молодих викладачів  - Гаврилюка Максима (кафедра комп’ютерних технологій та економічної кібернетики) Бойчуру Максима та Сидора Андрія (кафедра обчислювальної техніки) із поняттями «компетентність» та «професійна компетентність» як аспектами іміджу викладача закладу вищої освіти. У процесі діалогу, який вела професор Ольга  Юзик  із присутніми на занятті було  з’ясовано значення іміджу для викладача університету. Адже  імідж охоплює і зовнішність, і манеру одягатися, і стиль спілкування, і поведінку та мислення. Інакше кажучи, імідж – це мистецтво «керувати враженнями».

Молоді викладачі у підсумку заняття висловили думку про важливість діяльності ШМВ, а набуті знання будуть використані ними у науково-педагогічній діяльності у закладі вищої освіти.


 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування