Відкритий командний чемпіонат Рівненської області з настільного тенісу

12-13 листопада 2022 року в місті Рівному, за адресою Степана Бандери 69, в спортивному залі ВПУ-1 проходив відкритий командний чемпіонат Рівненської області з тенісу настільного, сезону 2022-2023 р.р., перша ліга.

В змаганнях прийняли участь 8 команд, із загальною кількістю учасників 50 чол. Це: "Кураж" (м. Рівне), "Гарт" (смт. Рокитне), "Енергетик" (м. Нетішин), "Сила Волі" (м. Дубровиця), Новоград "Смолка" (м. Новоград- Волинський), "Березнівська Серія" (м. Березне), "Фенікс" (м. Рівне) та команда НУВГП "Водник" (м. Рівне).
Змагання будуть проходити в чотири етапи. Кожний етап команди гратимуть за коловою системою. Кращі дві команди, які займуть 1-2 місця за найбільшою сумою очок в цих чотирьох етапах - переходять у вищу лігу.
Команда "Водник" за 2 дні зіграла 7 турів, в яких здобула перемогу і набрала 14 очок з 14 можливих. Найближчого суперника наша команда випереджає на 2 очка. Склад гравців команди "Водник": Мельник Руслан (ННІАКОТ, гр. ІСТ-11, тренер Пінчук В. Ф.), Полюхович Роман (ННІБА, гр. ПЦБ-11інт., тренер Бірук І. Д.), Гурич Назар (ННІБА, гр. АДІА-21, тренер Бірук І. Д.) та тренер і гравець команди, старший викладач кафедри фізвиховання, Пінчук Віталій Федорович. На цих змаганнях студенти отримали досвід гри у більш професійніших змаганнях. У них з'явилося ще більше бажання тренуватися та перемагати.

Віталій ПІНЧУК,
кафедра фізичного виховання

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування