У Вараші відбувся турнір присвячений Дню енергетика

18 грудня в спортивному залі палацу культури ім. Л.Українки, за підтримки первинної профспілкової організації ВП РАЕС відбувся традиційний ХХХІV волейбольний турнір присвячений Дню енергетика.

В турнірі прийняли участь команди «ХАЕС»(Нетішин), НУВГП(Рівне), ЛНТУ(Луцьк) та РАЕС(Вараш).

Турнір окрім спортивної ніс і профорієнтаційну складову тому суперниками атомників стали студентські команди. Змагання проходили по кубковій системі і були побудовані таким чином, щоб студентські команди могли спробувати свої сили в грі між собою, а потім протистояти одній з команд АЕС.

В першому півфіналі зустрілися студентські команди ЛНТУ та НУВГП. Студенти продемонстрували рівну гру тому матч логічно завершився тай-брейком, в якому спортивна фортуна була на боці рівнян. В другому півфіналі команда ХАЕС, яка в цьому сезоні приймає участь в чемпіонаті України серед чоловічих команд другої ліги була сильніша за господарів.

Програш в півфіналі став додатковим стимулом для команди РАЕС тому гру за третє місце з луччанами господарі провели максимально мобілізованими і здобули перемогу. А фінал, як і годиться, став окрасою турніру. Команди ХАЕС і НУВГП ні в чому не поступалися одна одній і подарували глядачам захопливе видовище. Атомники з початку гри захопили ініціативу і залишили перший сет за собою. В другій партії рівненські волейболісти, на характері, зуміли переломити невдалий для них перебіг матчу та вирівняли становище -тай-брейк! Вирішальна партія змагань пройшла за інтригуючим сюжетом. Спочатку команда Нетішина володіла ініціативою і створила комфортний відрив. Але ближче до завершення гри після двох хвилинних перерв студенти наблизилися майже впритул. Все вирішив заключний розіграш: атомники на досвіді та холоднокровності забили турнір-бол та стали переможцями турніру.

Всі результати змагань:

Півфінали

ЛНТУ(Луцьк) – НУВГП(Рівне) 1:2 (22:25, 25:21, 11:15)

РАЕС(Вараш) – ХАЕС(Нетішин) 0:2 (19:25, 20:25)

Матч за 3-є місце

ЛНТУ(Луцьк) – РАЕС(Вараш) 0:2 (19:25, 22:25)

Фінал

ХАЕС(Нетішин) – НУВГП(Рівне) 2:1 (25:19, 21:25, 15:13)

Після завершення змагань за участю голови первинної профспілкової організації ВП «Рівненська АЕС» було проведено нагородження учасників. Всі команди-учасниці турніру були нагородженні грошовими преміям та дипломами за участь в турнірі, а команди-призери кубками за призові місця.

Крім того оргкомітет турніру визначив «Dream Team» турніру по номінаціям. Тож в символічну збірну турніру увійшли Артем Філонюк, Іван Маркевич, Євген Перець(всі ХАЕС), Дмитро Олійник, Олександр Піонтковський(всі НУВГП),Павло Маркусь(ЛНТУ) та Іван Романчук(РАЕС). Кращі гравці були відзначенні індивідуальними призами.

Турнір завершився, але нема жодних сумнівів, що традиція відзначати свято атомників волейбольними змаганнями буде продовжена.

Олександ Цицаркін,

кафедра фізичного виховання.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування