Призначення стипендій Президента України

Уряд схвалив проєкт Указу Президента України «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів України з неолімпійських видів спорту та їх тренерів».

Відповідно до документа двоє спортсменів, що представляють Рівненщину на змаганнях із неолімпійських видів спорту, та їхні тренери, після підпису глави держави отримуватимуть стипендії Президента України.
Олег Жох – випускник НУВГП, чемпіон світу 2021 року з армспорту. Він отримає президентську стипендію в розмірі дев’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Тренер рукоборця старший викладач кафедри фізичного виховання НУВГП Олександр Комаревич отримає стипендію в розмірі 4,5 прожиткового мінімуму.
Олександру Комаревичу 23 квітня 2009 року присвоєно звання – «Заслужений тренер України» з армспорту та у грудні 2018 року присвоєно звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту». Переможець в номінації «Людина року» на Рівненщині в 2009 році, та «Зірка Рівного» в 2011 році. Входив до десятки кращих тренерів у номінації «Кращі тренери року» Рівного і Рівненської області 2007-2011 рр. Голова Рівненської обласної федерації армспорту. Суддя міжнародної категорії з армспорту – обслуговує Чемпіонати Європи, Світу та міжнародні турніри.
Вітаємо та бажаємо подальших спортивних досягнень.

Кафедра фізичного виховання

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування